Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 2.0 16V FSI Turbo

Manufacture Date: 1995
Owner: tall boy from Netherlands, Noord-Brabant
Colorcode: L041 (Black was delivered from 1988 till 1995)


Information / Adjustments :
Ik ben Ruud en zelf ben ik geen Corado bezitter, maar ben wel een grote fan van de moderne VAG motoren zoals de TFSI waarvan ik toch wel verwacht dat we ze meer in de Corado gaan tegen komen.

Ik heb me aangemeld in de hoop van dit forum nuttige informatie te kunnen halen en ook de vorderingen te posten die we met de TFSI motor van Leon te kunnen maken.

Als we de motor op de proefstand hebben staan dan zal ik wat foto’s posten.

We zijn nog bezig het motorblok klaar te maken en ik hoop dan ook vanavond het uitlaatspruitstuk pas te gaan maken op het nieuw model op waar de bovenste draadenden onder een hoek op de kop staan.
De rede dat we een nieuw model kop gaan gebruiken is vanwege de hogedruk brandstof pomp en we kunnen tevens de lagedruk kant van de pomp meten en daarmee kunnen we preventief maatregelen nemen dat de ECU vermogen terug neemt als de druk in gaat zakken.

Weer een stukje verder gekomen met het ECU project, we hebben nu een nieuwer model TFSI kop genomen waar ik gisteren het uitlaatspruitstuk op pas heb gemaakt omdat de bovenste rij draadenden schijn ten opzichte van de uitlaat flens staan.
Ook is dij deze kop de VVT activator in goed werkende staat.
Nu zo rap mogelijk het blok in elkaar zetten.



Groeten Ruud








Totalscore: 19, average:9.5