Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 2.9 VR6

Manufacture Date: 1992
Owner: karunakrijger from Netherlands, Drenthe
Colorcode: LC5V (Midnight blue pearl effect was delivered from 1991 till 1991)
Bought on date: mei 2007



Information / Adjustments :
Ik ben al vanaf 1991 fan van deze volkswagens. Ik startte in 1991 met een rode Scirocco Type 1, daarna heb ik een antraciet-zwarte type 2 gehad (1800 16V)en later kocht ik een lichtgroene type 1.

Sinds vorig jaar heb ik de droomauto waar ik al van droomde toen de corrado's er pas waren: een donkerblauwe corrado VR6. Deze auto was voor mij in die tijd niet te betalen, maar dat gaf niet. Ik heb heel veel plezier gehad met mijn Scirocco's. Ik ben een echte liefhebber. Ik ben jaren lid geweest van de Scirocco/Corrado Club en heb mijn enthousiasme indertijd ook binnen het bestuur uit kunnen leven. Ik vond het leuk om clubbladje te maken en heb dit ook een poos gedaan, samen met een andere liefhebster. Ik ben een hele tijd geen lid geweest van een club, omdat ik geen Scirocco of Corrado had. Ik vind het leuk om deze hobby weer opgepakt te hebben en om anderen te treffen met dezelfde gekte. Ik hoop dat ik meer échte liefhebbers tegenkom op deze site!

Nu heb ik dus eindelijk mijn droomauto en ik hoop dat ik deze nog een hele poos in mijn bezit mag hebben. Ik heb deze Corrodo van een andere liefhebber uit Leiden gekocht en dat kun je merken, want het is een hele nette auto.





Wishlist :
Ik wil de passagiersdeur nog spuiten, mijn krukaskering laten maken (dit gaat binnenkort gebeuren), heldere achterlichten, 4-punts-gordels in het zwart........dat was het geloof ik wel. Ik wil mijn auto vooral netjes houden en goed onderhouden.


Totalscore: 97, average:9.7