Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado G60 Kompressor

Manufacture Date: 1990
Owner: TuNiNg MeMbEr from Netherlands, Zuid-Holland
Colorcode: LC3U (Dark burgundy pearl effect was delivered from 1988 till 1995)
Bought on date: 08-06-2005



Information / Adjustments :
hey iedreen

zoals jullie kunnen zien ben ik de gelukige eigenaar van een corrado G60, ik heb hem sins 12-08-2005 gelukig thuis staan :P
er is nog niet zoveel aangedaan en is nog zow goed als standaard.

ik ga er de aankomende tijd nog wel aardig wat dingen aan doen.

uiterlijk zitten er aleen andere sideskirts op en voor en achterbumper. en die zijn niet echt helemaal naar mijn smaak dus gaan er ook snel weer af.

27-10-05 G-lader is klaar en die heb ik er vanmorgen opgeschroefd. me ontsteking vervangen, maar me G-lader moest er nog op dus kon hem niet testen maar om 1 uur vanmidag was het toch zover.
had alles goed aangesloten, en doe me sleuten in me contact en wou hem starten en toen niks, me accu was leeg :P effe een accu van me buurman geleend met startkabels (heerlijk een auto monteur als buurman.)en toen opnieuw starten en toen ineens een heerlijk geluid.

27-10-05 aan het eind van de dag me ontstekng op tijd laten zetten ( hij stond door me zelf op het oog afgesteld maar 5 graden telaat )

28-10-05 heb me temp + koudestart sensoren vervangen, nu doet me temp meter het eindeljk weer :)

me olie temp lep de laaste tijd op naar soms wel 114 graden, en nu bleek er een scheurtje te zitten in 1 van me koelings slangen. heb nu effe een nood oplosing gemaakt en maandag heb ik me nieuwe slang binnen.

maar me olie temp loopt nu nog maar op tot de ong 100 graden, en me temp blijft ook op de 90 graden.

31-10-05 vanmidag me bougie kabels + bobine kabel vervangen. het loopt allemaal gelijk een stuk lekkerder en me gas reaktie is ook een stuk feller.

deze week ook nog een radiateur slang vervangen zat een lek n maar daar heb ik nu effe een nood oplosing voor gemaakt :P


01-11-05 net met uitlaat ophang rubbers vervangen, heb er nog maar 3 kunnen vervangen. de andere 4 gebeuren deze week want dan moet me corr effe een brug op. maar de 3 rubbers die ik all heb vervangen waren erg hard aan vervanging toe, 2 waren gebroken en de 3de scheelde ook niet veel.

12-11-05 me cor staat weer stil, nu blijkt me benzinedrukregelaar kapot te zijn. dus nu verzuipt tie telkens. het gebeurde precies weer op een zaterdag midag, dus het zal maandag of dinsdag pas weer zijn voor die rijd.

24-11-05 vandaag effe 4 nieuwe bougie's gehaald (een duur grapje) :P maar als het nou nog effe droog word kan ik ze er in gooien en kijken wat voor efect het heeft

14-12-05 ik denk toch dat het nu einde corrado voor mij word. want het 1 na het ander gaat kapot. dus ga maar effe lekker door sparen voor een VR6 versie





Wishlist :
nieuwe sideskirts en voor en achter bumper ( welk merk en type weet ik nog niet )

18inc jesse james 44 velgen

spagettie spruitstuk + andere eind demper

nieuwe spuitbeurt



Totalscore: 60, average:6.67